Vacature: Junior Pr Marketing Medewerker

Junior Pr & Marketing Medewerkers (M/V)
The Content Group verzorgt kwalitatieve content– en doet dit  in opdracht van diverse klanten – het bereik is divers – van fotografie tot dance – van Ondernemers tot IT -  merken als HP, Nikon, Canon tot JBL en Asus.

 

Om ons team te versterken hebben we per direct plek voor een tweetal Junior Pr & Marketing Medewerkers. Je gaat als PR & Marketing medewerker aan de slag met klanten, data, beurzen en events, social media, rapportages, klanten en nog eens klanten. Daarnaast ondersteun en ontzie jij de PR & Marketing Manager Sr bij diverse marketing- & communicatieprojecten.

Werkzaamheden
Je bent representatief, communicatief & analytisch sterk. Je wacht niet af maar toont initiatief. Je hebt kennis van en ervaring met Excel, Word, Outlook –  aangezien we veel bezig zijn met Online en Social is het meegenomen als je daar de weg weet – denk aan Google Analytics en het maken van rapportages. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Het is belangrijk dat je kunt plannen en zaken echt kunt en ook wil ‘regelen’. Verantwoordelijkheid, initiatief, zelfstandig en altijd inzetbaar voor onze beurzen en events. Je weet overzicht te houden en werkt gestructureerd. Je bent stressbestendig en weet van aanpakken.

 

Periode: per direct/in overleg

Wat verwachten we?

Minimaal HBO werk & denkniveau, bij voorkeur een Marketing, Communicatie of Media opleiding
Nederlands (ABN) & Engels
Nauwkeurig & stressbestendig
Zelfstandig en representatief
Proactieve werkhouding & groot denken

 

We bieden je:

Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Vergoeding/salaris is afhankelijk van leeftijd & ervaring.

 

Salaris indicatie:

€1.650,- tot €1.850,- per maand

 

Interesse? Je kan reageren tot en met 15 juli 2018

We ontvangen graag je cv en motivatiebrief bij voorkeur per e-mail op tim@clipboard-publishing.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tim Beemer: tel. 015-7600708. Ons postadres is The Content Group, Delftweg 147, 2289 BD Rijswijk.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Reactie schrijven

Commentaren: 0